Kj°pt

ISBN: 9788243010208
Status: I salg
Utgivelsesår: 2015
Innbinding: Innbundet
  


FLUKT

En gavebok til inntekt for mennesker på flukt

Boka lanseres 4. desember. Forhåndsbestill nå!
 

I desember 1942 tvinges den jødiske Oslojenta Ruth til å rømme over grensen til Sverige. 70 år senere flykter tjuesjuåringen Abdulfattah Almozzen hals over hode fra Raqqa i Syria.

FLUKT presenterer et tjuetalls mennesker og deres historier. De er alle svært forskjellige, men har én ting til felles: Noe dramatisk gjorde at de måtte bryte opp, med eller uten sine nærmeste, og dra på flukt fra det stedet som de en gang kalte hjemme. Flere av dem med livet som innsats.

FLUKT samler portretter laget av en rekke av våre fremste journalister og fotografer. Historiene spenner fra norske flyktninger til Sverige under krigen til dagens flyktninger fra Syria. De minner oss om at det bak tallene og avisoverskriftene om dagens flyktningkatastrofe befinner seg vanlige mennesker:

Mennesker som ligner oss alle i sine erfaringer og redsler, sine håp og drømmer. FLUKT er et ideelt prosjekt, gjennomført på dugnad i alle ledd, hvor hele overskuddet tilfaller utdanningsprosjekter i regi av Flyktninghjelpen. De er rettet mot syriske barn og ungdommer i nærområdene.


Når du kjøper boka går 2/3 av bokas pris til dette formålet. Takk for ditt bidrag! Av denne grunn er det ikke medlemsrabatt på denne boka, dessverre.

BLA I BOKA HER >>


Se også: www.flukt.net. Her finner du mye mer stoff om og fra boka.Om historieklubben
Kontakt oss
Medlemsbetingelser
Spørsmål og svar
Personvern
Slik handler du
Logg inn på Historieklubben
Gå til min side