Kjpt

ISBN: 9788243006171
Status: P lager
Utgivelsesår: 2011
Innbinding:
  

Gro Arnesen

Kjære barnebarn

En personlig historiebok
Be dem du er glad i om å fortelle sin historie! Den perfekte gave til bestemor eller bestefar.
Fortell din egen versjon av verdenshistorien!
I Kjære barnebarn kan bestemor eller bestefar fortelle om sin oppvekst og om sine opplevelser av viktige historiske hendelser fra 1915 til 2000. Spennende bilder og små historier fra hverdagslivet setter i gang minnene rundt krigens slutt, moteidealene på 60-tallet eller OL i -52. Var bestefar med i demonstrasjonene mot Vietnam-krigen? Og hvilken musikk hørte bestemor på da hun var ung?
Gro Arnesen (født 1946) har skrevet denne originale boka. Hun er pensjonert lektor og mormor til seks. Hun har undervist i ungdomsskolen i flere fag og har vært spesielt glad i historie. Hun fikk ideen til boka en dag hun satt sammen med barnebarna og kom til å snakke om grammofonplater. Øyeblikkelig ble det spurt: «mormor, hva er det?», og hun forsto at ting som nylig var en selvfølge for henne, allerede er historie. Dermed gikk hun i gang med denne boka som gir barnebarna en helt ny forståelse av historien og lar dem bli enda bedre kjent med besteforeldrene sine.

PRESSE
"Dersom du liker å prate med barnebarna dine, vil denne boka være midt i blinken for deg. Her kan du vise bilder fra oppveksten din, samtidig som du kan skrive litt om hvordan du opplevde de forskjellige tidsepokene."
50+guidenOm historieklubben
Kontakt oss
Medlemsbetingelser
Spørsmål og svar
Personvern
Slik handler du
Logg inn på Historieklubben
Gå til min side