Kjpt

ISBN: 9788282112130
Status: P lager
Utgivelsesår: 2012
Innbinding: Innbundet
  

Guy Saville

Afrika Reich

En spenningsroman
Hva hadde skjedd om Hitler hadde lyktes med å erobre Afrika? I denne fantastiske romanen har Guy Saville ved hjelp av grundige undersøkelser skapt en troverdig, alternativ verdenshistorie i en fortelling så spennende at man sitter som på nåler når man leser den.
En eksplosiv spenningsroman om en verden som vær nær ved å bli virkelighet.

1952. Det er gått mer enn ti år siden fiaskoen i Dunkirk markerte slutten på Storbritannias krig og begynnelsen på en besværlig fred med Hitler.

I Afrika vaier svastikaen fra Sahara til Det indiske hav. Skimrende hvite motorveier skjærer gjennom jungelen, og patruljerende jetjagere farer over himmelen. Britene og nazistene har delt kontinentet mellom seg, men nå er Storbritannias vaklende kolonier truet av de djevelske planene til Walter Hochburg – arkitekten bak det nazistiske Afrika.

I England blir den tidligere leiesoldaten Burton Cole tilbudt en siste kontrakt. Til tross for egne betenkeligheter og protester fra kvinnen han elsker, griper Burton sjansen til å gjøre opp et gammelt mellomhavende med Hochburg. Skulle Burton feile, vil det føre til grusomheter man knapt kan forestille seg i Afrika. Ingen – verken svart eller hvit – vil slippe unna.

Men når oppdraget utvikler seg til en ren katastrofe, tvinges Burton til å flykte for livet. Flukten fører ham fra Kongo, der redselsfulle massedrap har funnet sted, til SS’ slaveleire og videre til det krigsherjede Angola, før det hele ender i et forrykende klimaks i en konspirasjon som leder til Rikets mørke hjerte.

I denne fantastiske romanen har Guy Saville ved hjelp av grundige undersøkelser skapt en troverdig, alternativ verdenshistorie i en fortelling så spennende at man sitter som på nåler når man leser den.

“Afrika Reich” følger i fotsporene til forfattere som Robert Harris og Len Deighton … En vill reise gjenom det sentrale Afrika. - The Times.

PRESSE
«Afrika Reich følger i fotsporene til forfattere som Robert Harris og Len Deighton … En vill reise gjennom det sentrale Afrika … Saville gir oss en grufull påminnelse om Det mørke kontinent.»
The Times

«Underholdende og fengslende lesning hele veien»
The Sun


Om historieklubben
Kontakt oss
Medlemsbetingelser
Spørsmål og svar
Personvern
Slik handler du
Logg inn på Historieklubben
Gå til min side