Kjpt

ISBN: 9788292938065
Status: I salg
Utgivelsesår: 2013
Innbinding: Innbundet
  


Hitlers armeer. Historien om den tyske krigsmaskinen 1939–1945

Militærhistorisk bibliotek 1
"Hitlers armeer – Historien om den tyske krigsmaskinen 1939–1945", tar for seg den tyske hærens krigføring under andre verdenskrig. Vi får en grundig innføring i hvordan Hitlers hær ble omformet og gjenoppbygget etter 1918. Vi følger hæren og de tyske soldatenes ferd fra invasjonen i Polen i 1939 til de harde gatekampene i Berlin i april og mai 1945.
I den første delen følger vi soldatene gjennom Polen, Frankrike, Belgia, Nederland, Luxembourg i tillegg til felttoget i Norge og Danmark. Videre kommer kampene i Nord-Afrika, under den sagnomsuste feltmarskalk Rommel. Kampene på Balkan og angrepet på Kreta behandles grundig."Hitlers armeer" er det første store standardverket på norsk som tar for seg hele Hitlers hær. Boken tar for seg hele historien fra etter første verdenskrig gjennom oppbyggingsfasen på 20- og 30-tallet og helt til slutten i Berlins gater i mai 1945.

Boken er på 420 sider og er spekket av sjeldne bilder, illustrasjonstegninger og en mengde kart. Dette er et unikt verk som tar for seg hele hæren med alle dens elementer og ikke minst krigshistorien og hvor vi følger Hitlers armeer på alle frontavsnittene de kjempet på.

Den gir en grundig beskrivelse av:
  • Hvordan soldatene ble trent,
  • Hvilket utstyr de brukte, kampteknikker /taktikk og våpen.
  • Hvordan troppene ble ledet, helt ned på enkeltmannsnivå og helt opp til generalstaben.
  • Hva som gjorde at de vant og hva som gjorde at de til slutt ble slått tilbake.

Boken er rikt illustrert med kart, tegninger og fotografier. Denne boken er en riktig godbit for alle som interesserer seg for militærhistorie!

Om historieklubben
Kontakt oss
Medlemsbetingelser
Spørsmål og svar
Personvern
Slik handler du
Logg inn på Historieklubben
Gå til min side