Pris: 329,-
Bokklubbpris:149,-
Kjp

ISBN: 9788282110242
Status: P lager
Utgivelsesår: 2011
Innbinding: Innbundet
  

Patrick Delaforce

Hvem var Hitler

En fascinerende og nøktern fremstilling av det tjuende århundres mest beryktede diktator. Gjennom en rekke korte historier og anekdoter oppsummeres Hitlers liv, karriere og læresetninger. Boken er basert både på Hitlers egne notater, taler, samtaler, poesi og kunst, men også på nedtegnelser fra dem som kjente ham, elsket ham - eller hatet ham.

- Hvilke avgjørende strategiske feil gjorde Hitler som skulle føre til at Tyskland tapte krigen? - Var han en dyktig kunstner? - Hitler ble mangemillionær. Bortsett fra "Mein Kampf", hva var det han tjente penger på? - Var Der Führer virkelig avholdende og vegetarianer? - Hva var det ved hans karakter og personlighet som fikk millioner til å forgude ham - og som likevel fikk ham til å beordre grusomheter som gjorde at han ble hatet av enda flere?

Disse og mange flere spørsmål blir besvart i Patrick Delaforces fascinerende og nøkterne fremstilling av det tjuende århundres mest beryktede diktator.

En mesterlig oppsummering av Hitlers liv, karriere og læresetninger, basert både på Hitlers egne notater, taler, samtaler, poesi og kunst, men også på nedtegnelser fra dem som kjente ham, elsket ham – eller hatet ham. Reisen fra en «vanlig» ung mann til brutal og nådeløs diktator og arkitekten bak «Den endelige løsningen» byr på provoserende og viktig – men ikke alltid behagelig – lesning.


PRESSE

 
 


Om historieklubben
Kontakt oss
Medlemsbetingelser
Spørsmål og svar
Personvern
Slik handler du
Logg inn på Historieklubben
Gå til min side