Pris: 569,-
Bokklubbpris:179,-
Kjp

ISBN: 9788202295080
Status: P lager
Utgivelsesår: 2009
Innbinding: Innbundet
  

R.G. Grant

Soldater

Soldater og krigere gjennom 2500 år
"Soldater - og krigere gjennom 2500 år" er det første gjennomillustrerte verket i sitt slag som er utgitt på norsk. Her gjenoppleves de dramatiske erfaringene til de som utkjempet krigene og deres lidelser; romerske legionærer, skandinaviske vikinger, høymiddelalderens riddere, mongolske ryttere, japanske sumaraier, indianerkrigere, Napoleons kavaleri, zulukrigere, franske fremmedlegionærer og moderne infanteri, og mange flere.
Detaljerte fotosekvenser viser blant annet innsiden av gamle og nyere fort, vikingenes langskip og moderne krigsskip og tanks og fly, der soldater har levd og slåss - og følger utviklingen av våpen og personlig utrustning gjennom tusener av år. Her beskrives i detalj hvordan det artet seg å være soldater og krigere under høyst ulike forhold opp gjennom historien. Vi møter dem under trening, i kamp på liv og død, og hvordan de var utstyrt for å kunne overleve på slagmarken og bak linjene og i forlegninger.

"Soldater" er det andre av tre i en serie gjennomillustrerte referanseverk som forlaget gir ut (det første "Slag" i 2008, og "Sjøslag" i januar 2010). General og forsvarssjef Sverre Diesen har skrevet forordet i den norske utgaven.Om historieklubben
Kontakt oss
Medlemsbetingelser
Spørsmål og svar
Personvern
Slik handler du
Logg inn på Historieklubben
Gå til min side