Om historieklubben

Velkommen til tidenes første historiebokklubb!
Historieklubben har på kort tid etablert seg som en av Norges viktigste aktører for formidling av historie. Over fjorten tusen medlemmer har hittil oppdaget fordelen ved å være medlem, og tallet stiger stadig. Hos oss finner du de beste historietitlene samlet på ett sted, i tillegg til et variert utvalg av filmer, lydbøker og gode spesialtilbud.
De mest engasjerende bøkene er ofte de som gjengir historiske fakta på en levende og lærerik måte. I Historieklubben finner du nyheter, kvalitetsbøker med bredt fokus og et bredt spekter av litteratur om ulike epoker i historien. Vi samarbeider med alle norske forlag og kan velge blant de beste bøkene, i tillegg til at vi tilbyr det meste av aktuelle bøker innen historie.

Slik virker medlemskapet i Historieklubben!

Hovedbok: Hovedboka blir automatisk tilsendt hvis du ikke avbestiller den innen fristen.  Alle bøker sendes portofritt. For andre produkter enn bøker kan porto komme i tillegg - dette er i så fall oppgitt. Ekspedisjonsgebyr kr 25,- per sending uansett størrelse.

Kommende hovedbøker finner du i magasinet Historieklubben presenterer, på nettsiden vår samt i egne e-postutsendelser når avbestillingsfrist nærmer seg. Det er ingen kjøpsforpliktelser.

Reklamasjon: Skulle et produkt være skadet når du mottar det, bytter vi det omkostningsfritt

Angrerett: I følge lov om angrerett har du rett til å returnerer uleste/ubeskadigede bøker eller produkter. Du må selv dekke kostnadene ved retur og vedlegge utfylt angrerettskjema. Retur uten frankering vil bli belastet med returporto på kr 65,-.

Forpliktelser: Forpliktelsene du inngikk ved innmelding må innfris før medlemskapet avsluttes. Har du spørsmål vedrørende medlemskapet ditt, kan send oss en melding eller kontakt kundeservice på tlf: 815 59 110. Hvis medlemskontrakten brytes, må du betale full medlemspris for velkomstpakken.


Kundeservice:
Historieklubbens kundetelefon 815 59 110 er bemannet hverdager 8-16.

Du kan også kontakte oss på kundeservice@historieklubben.no .
 
Postadresse:
HistorieBokklubben AS  (knr 9980)
0540 Oslo

Historieklubben er nå heleid av Spartacus Forlag. Foretaknr 964307873Om historieklubben
Kontakt oss
Medlemsbetingelser
Spørsmål og svar
Personvern
Slik handler du
Logg inn på Historieklubben
Gå til min side