Medlemsbetingelser

og fordeler
Bli medlem av Historieklubben og få velkomstpakken gratis, - du betaler bare porto/ekspedisjon kr 129,-.
Det eneste du forplikter deg til, er å være medlem i 12 måneder. Skulle du ønske å melde deg ut før, må du betale medlemspris for velkomstpakken.

Medlemsblader
Som medlem av historieklubben mottar du magasinet "Historieklubben presenterer" gratis i posten. Det samme magasinet blir også solgt i løssalg til kr 199,-, og inneholder massevis av interessant stoff for deg som er historieinteressert.

Magasinet inneholder informasjon om alle kommende hovedbøker og avbestillingsperiode. I tillegg får du informasjon om periodens hovedbok tilsendt ca. hver 3. uke på e-post. Her finner du en presentasjon av hovedboken samt tips om andre aktuelle titler du bør kikke nærmere på. Hovedbok, nyheter og gode tilbud finner du også på nettsiden.

Hovedboken sendes deg automatisk om du ikke avbestiller den. Du er selv forpliktet til å orientere deg om gjeldende hovedbok, ved å følge med på nettside / Facebookside og nyhetsbrev. Ikke mottatt e-post gir ikke automatisk returrett.

Det er ingen kjøpsforpliktelser, og du bestemmer hele tiden selv hvilke bøker du ønsker å kjøpe. Du kan ikke avbestille hovedbøker som kommer i framtiden. Hver bok må avbestilles innenfor oppgitte periode.


Lettvint medlemskap!
Det er enkelt å avbestille og bestille her på våre nettsider. På forsiden av www.historieklubben.no finner du alltid periodens hovedbok. Du kan også avbestille på e-post: kundeservice@historieklubben.no eller på telefon 815 59 110.

Medlemspriser
Klubbmedlemmer kan kjøpe alle nye bøker til maksimal rabatt (i hht. bokbransjeavtalen). Vi finner også fram de beste tilbudene på tidligere utgivelser til våre medlemmer. Alle medlemmer får også gratis levering av hovedbøkene, du betaler kun 25,- i faktura / ekspedisjonsgebyr.

Du kan også bestille et bredt spekter av tilleggsbøker og eldre utgivelser – et tilbud vi jobber hardt for å utvide.

Kundeservice
Historieklubbens kundeservice har som eneste oppgave å sørge for at du og alle våre medlemmer alltid får den service dere fortjener. Send oss en e-post til kundeservice@historieklubben.no eller ring oss på telefon 815 59 110 - vi er på plass hverdager 8-16.

Angrerett
Iflg. lov om angrerett har du rett til å gå fra inngått avtale. Du må legge evd utfylt  angrerettskjema og selv dekke kostnadene ved retur. Du vil motta informasjon om angrerett i velkomstpakken. Vær oppmerksom på at Posten krever fra ca 50 kr ved retur. Historieklubben forbeholder seg retten til å fakturere deg for påløpte kostnader (f.t. 95,-) dersom du ikke henter pakken din.

Personvern
Historieklubben lagrer kundeopplysninger på alle medlemmer for å kunne innfri avtalen om medlemskap og for å kunne tilby attraktive produkter fra Historieklubben og våre samarbeidspartnere. Dette gjelder også en tid etter at medlemskapet eventuelt er avsluttet. For mer informasjon, se våre internettsider.

Du må være over 18 år og bo i Norge for å melde deg inn i Historieklubben.

Velkommen til bokklubben som tar levende historieformidling
på alvor!Om historieklubben
Kontakt oss
Medlemsbetingelser
Spørsmål og svar
Personvern
Slik handler du
Logg inn på Historieklubben
Gå til min side